XV. Országos Neveléstudományi Konferencia


Óbudai Egyetem, Budapest

2015. november 19-21.

Részvételi díjak

A szakmai anyagok benyújtásához szükséges előzetes regisztráció akkor válik a részvételi szándékot jelző regisztrációvá, amikor megérkezik a részvételi díj a konferencia folyószámlájára. A szakmai anyagokhoz kötődően – az absztrakt kötet véglegesítésének határideje miatt – valamennyi szerző és társszerző részvételi díjának 2015. szeptember 10-ig kell legkésőbb megérkeznie. A szakmai anyagot nem benyújtó résztvevők számára a regisztráció 2015. szeptember 10-ig nyitva van.

Felhívjuk az előadók figyelmét, hogy az absztraktok bírálatáról kapott értesítés után maximálisan két hét áll rendelkezésükre lemondani a részvételt, ellenkező esetben a regisztrált résztvevők díjfizetési kötelezettsége megmarad.

Határidők Ár Megjegyzés
2015. július 31-ig előadó és nem előadó (résztvevő) ösztöndíjas PhD hallgatóknak / nappali tagozatos egyetemi hallgatóknak (igazolni kell) 25.000 Ft + ÁFA A befizetett díj tartalmazza a szakmai programokon való részvételt, absztrakt kötetet (elektronikus), frissítőket, ebédeket, csütörtök esti fogadást és a kulturális programon való részvételt.
2015. július 31-ig előadóknak és résztvevőknek (beleértve a nem ösztöndíjas doktoranduszokat és nem nappali tagozatos egyetemi hallgatókat is) 32.000 Ft + ÁFA
2015. szeptember 10-ig minden résztvevőnek 38.000 Ft + ÁFA
Péntek esti társas vacsora díja (a konferencia helyszínén kell befizetni, de a részvételi szándékot az online regisztráláskor jelezni kell) 6.000 Ft
© XV. Országos Neveléstudományi Konferencia - 2015

By Kovata